VILKÅR & AFBUDSPOLITIK

Vilkår

Alle forløb i Empano starter med en grundig, indledende samtale med en erfaren speciallæge i psykiatri, og alle forløb er individuelle. Vores læger er specialister i at afdække, hvad den enkelte har behov for, og tilbyder den behandling der hjælper bedst muligt. 

​En samtale består af forberedelse, samtale , journalskrivning og administration, ​herunder evt. bestilling af prøver eller justering af medicin. 

Du, såvel som andre, kan få behov for – og glæde af – tilbud om en akut afbudstid. Det forudsætter bare, at vi får besked i så god tid, at vi kan ringe videre til den næste på listen.

Afbud skal ske 24 timer inden aftalte tid

Afbud gives, på telefonnummer 30480300 eller ved at skrive til kontakt@empano.dk.

Ved udeblivelse og ved for sen aflysning opkræves fuld betaling for den bestilte tid. Der dispenseres ikke fra afbudsreglerne grundet sygdom, skader, personlige årsager eller lignende. Alle afbud behandles ens i henhold til købeloven.

Hvis du er dækket af en pensionskasse eller forsikringsordning:

Der skal ringes/skrives afbud senest 24 timer før aftalt tid. Mange forsikringsselskaber dækker ikke udeblivelser/for sene afbud, hvorfor man sandsynligvis må påregne selv at skulle betale denne samtale.

I nogle tilfælde kan det være muligt at afholde samtalen over en sikker og krypteret videoforbindelse over internet eller over telefon, i stedet for at aflyse.